Porsaanfilekastike vähähh

Puhdista possunfile ja siivuta se noin 1 cm:n viipaleiksi.

Pilko 1 sipuli.

Paista possunfileet kypsähköiksi ja lisää sipuli.

Anna sipulin kuullottua, lisää mustapippuri, kerma vähitellen sekä vasikanfondi.

Lisää viimeiseksi ripaus rakuunaa tai timjamia.

Anna hautua lempeästi jonkin aikaa.

Tähän voi lisätä myös sieniä sipulin kanssa samaan aikaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 50g63kcal10.6g0g2.3g0g
Sipuli 5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 20g67kcal0.4g0.6g7g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g1.5g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Voi 1g7.3kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g279kcal22.4g1.8g20.2g0.2g
Valittu annoskoko78g140kcal11.2g0.9g10.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna39g70kcal5.6g0.5g5.1g0.1g
Arvot/100g100g179kcal14.4g1.2g12.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140061