Elsassin pata

Määrät eivät ole varsinaisesti määriä, vaan se suhde, jolla aineksia pitää sekoittaa pataan.

- huuhtaise hapankaalia
- ruskista liha, nakki ja pekoni
- säästä lihanpaistamisrasvat ja lisää joukkoon vettä
- Laita ainekset patan ja anna hautua piiiiitkä tovi
- valkosipuli sopii myös

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Lapanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali20g4.1kcal0.2g0.7g0g0.4g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)9g22kcal1.1g0g1.8g0g
Porsaanpaisti vähärasvainen 12g19kcal3.3g0g0.6g0g
Lihapullat saarioinen3.9g9kcal0.6g0.4g0.6g0.1g
Hapankaali 20g5.5kcal0.2g0.8g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.6g2.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Pekoni, paistettu 3.9g20kcal0.6g0g2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g166kcal12.2g5g10g2.2g
Valittu annoskoko78g83kcal6.1g2.5g5g1.1g
Annoskoko puolitettuna39g42kcal3.1g1.3g2.5g0.6g
Arvot/100g100g106kcal7.8g3.2g6.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140351