Dal-kaali-tomaattikeitto

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli ja kaali.

Lisää rajah-maustetahna, tomaattimurska ja vesi.

Lisää linssit sekä liotetut ja keitetyt dal-ryynit (tai kik-herneet) sekä liotetut ja keitetyt pavut.

Anna kiehua 45-60 minuuttia.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 5.2g6.9kcal0.4g0.9g0.1g0.3g
Papu valkoinen, keitetty 5.8g6.3kcal0.5g0.8g0g0.4g
Sipuli 4.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kaali, valkokaali7.8g1.6kcal0.1g0.3g0g0.2g
Tomaattimurska 10g3.1kcal0.1g0.6g0g0.2g
Rajah Mild Curry Paste (10g)1.3g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 39g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 3.9g12kcal1g1.8g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g70kcal4.6g9.4g1g3g
Valittu annoskoko78g35kcal2.3g4.7g0.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna39g18kcal1.2g2.4g0.3g0.8g
Arvot/100g100g45kcal2.9g6g0.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140916