Pata porsaan sydämestä

Paista pekonisilppua hetki omassa rasvassaan.

Lisää puhdistettu ja paloiteltu sydän pienissä erissä ja ruskista.

Kaada olut nesteeksi.

Anna kiehua hiljaisella tulella 30-60 minuuttia.

Lisää paloitellut kasvikset ja keitä vielä n. tunnin verran, tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarvittaessa suurusta vehnäjauhosuurusteella.

Mausta suolalla, pippurilla ja muilla haluamillasi mausteilla.

Lisukkeeksi sopii perunamuusi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 4.9g11kcal0.8g0g0.9g0g
Porsaan sydän raaka, annos 100g24g29kcal4.2g0.3g1.1g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 17g7.4kcal0.1g0.7g0g0g
Lanttu 7g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Ruusukaali 8.7g2.1kcal0.1g0.2g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika punainen 7g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g111kcal11g4.6g4g1.2g
Valittu annoskoko78g56kcal5.5g2.3g2g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g28kcal2.8g1.2g1g0.3g
Arvot/100g100g71kcal7g2.9g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142959