Tomaattinen papu-jauhelihamakaronilaatikko

1. Keitä makaronit
2. Paista jauheliha, lisää joukkoon hienonnettu sipuli, aurinkokuivatut tomaatit ja pepperoni.

3. Anna maustua pannulla.

4. Lisää paseerattu tomaatti ja valutetut pavut.

5. Anna hautua.

6. Lisää valkosipulisuola, suola ja paprikamauste.

7. Sekoita keskenään kypsän makaronin kanssa.

8. Kaada voilla vuorattuun laakeaan vuokaan.

9. Päälle kaadetaan maito johon sekoitettu yksi kananmuna.

10. Laatikko 175 asteiseen uuniin.

11. Kypsymisaika n. 40- 60min.

12. Sen jälkeen kun otettu pois uunista, anna vetäytyä vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Hennak4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 16g35kcal2.7g0g2.7g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g11g2.6kcal0.1g0.4g0g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g16g12kcal0.9g1.9g0.1g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g1g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Pepperoni mieto vihreä (chilipaprika) (La roc), annos 50g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 1.6g3.6kcal0.1g0.3g0.2g0.1g
Makaroni, keitetty, suolaa 13g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Voi, normaalisuolainen (Valio)0.5g3.8kcal0g0g0.4g0g
Kananmuna, kuoreton, annos 55g3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Valio laktoositon maitojuoma 0,95 l rasvaton13g3.4kcal0.4g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g160kcal10.2g11.8g7.6g0.6g
Valittu annoskoko78g80kcal5.1g5.9g3.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g40kcal2.6g3g1.9g0.2g
Arvot/100g100g102kcal6.5g7.5g4.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142965