Punainen katkarapucurry

-Kuullota currytahna öljyssä.

-Lisää kookosmaito ja kiehauta.

-Lisää hyvin huuhdellut bambunversot ja kasvikset.

Keitä melkein kypsiksi.

-Lisää sokeri ja kalakastike.

-Lisää katkaravut.

Kiehauta, älä keitä, etteivät ravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Suspiria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 24g16kcal3.4g0g0.3g0g
Kookosmaito -kevyt, Blue Dragon (165 ml)27g28kcal0.2g0.6g2.6g0g
Porkkana 2.7g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika punainen 4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)5.4g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g9g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g2g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Sokeri 0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.6kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g119kcal8g6g6.6g0.6g
Valittu annoskoko78g60kcal4g3g3.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g30kcal2g1.5g1.7g0.2g
Arvot/100g100g76kcal5.1g3.8g4.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147027