Bellnannin pannu

- Keitä perunat.

- Kuutioi perunat ja lenkkimakkarat.

- Kuori ja hienonna sipuli.

- Kuullota sipulit öljyssä pannulla.

- Lisää joukkoon perunat ja makkarat, kääntele kunnes saavat väriä.

- Lisää kerma ja anna hautua, kunnes kerma on imeytynyt perunoiden joukkoon.

- Mausta rouhitulla mustapippurilla ja lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uunilenkki, Maistuva, 1kpl=200g28g47kcal2.5g2.3g3g0g
Peruna, keskikokoinen 60g31g19kcal0.5g4g0g0.3g
Keiju rypsiöljy (Raisio)0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Ruokakerma Valio 5%14g8.3kcal0.2g0.4g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g163kcal6.6g13.8g8.8g0.8g
Valittu annoskoko78g81kcal3.3g6.9g4.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g41kcal1.7g3.5g2.2g0.2g
Arvot/100g100g104kcal4.2g8.8g5.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147583