Bolognese-kastike

Ruskista jauheliha rypsiöljyssä.

Lisää silputut sipulit (2) ja raastetut porkkanat (2 isoa).

Lisää tomaattimurska, pyree , murskatut valkosipulin kynnet ja vesi.

Mausta mieleiseksesi esim.

mustapippurilla, suolalla ja basilikalla.

Hauduta ainakin puoli tuntia miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi punaviini ja tarkista mausteet.

Tarjoa spagetin ja parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%19g33kcal3.8g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)8.6g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.7kcal0.1g0.6g0g0.2g
Tomaattimurska 19g5.6kcal0.1g1g0g0.4g
Tomaattipyre (Heinz), annos 10g1.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.4kcal0g0g0.4g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Punaviini4.8g3.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g102kcal8.4g4.4g4.6g1.4g
Valittu annoskoko78g51kcal4.2g2.2g2.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g26kcal2.1g1.1g1.2g0.4g
Arvot/100g100g65kcal5.4g2.8g2.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147608