Kukkis-parsakaalikeitto munalla

Keitä kaalit kypsiksi ja soseuta.

Lisää kerma ja mausta.

Syö keitetyn munan kanssa kuten pinaattikeitto.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 14g21kcal1.8g0g1.5g0g
Voi 0.8g5.7kcal0g0g0.6g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 13g46kcal0.2g0.3g5g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 17g5.9kcal0.8g0.3g0.1g0.4g
Kukkakaali 24g5.7kcal0.4g0.5g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g168kcal6.4g2.2g14.6g1.8g
Valittu annoskoko78g84kcal3.2g1.1g7.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g42kcal1.6g0.6g3.7g0.5g
Arvot/100g100g108kcal4.1g1.4g9.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148149