Tomaattinen makaroni-jauhelihavuoka

Makaronit keitetään vedessä+suola.

Jauheliha ruskistetaan pannulla.

Lisätään sipulit ja babyporkkanat ja maustetaan.

Lisätään tomaattimurska ja annetaan muhia 5 minuuttia.

Jauhelihaseos sekoitetaan makaroneihin ja kaadetaan uunivuokaan.

Tasoitetaan ja päälle kaadetaan Floran kevyt ja paksu.

Paistetaan uunissa n. 1 tunti 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)17g6.6kcal0.2g1.2g0.1g0.2g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g11g6.3kcal0.1g0.5g0.4g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha17g28kcal3.2g0g1.7g0g
Rainbow, pikkuporkkanat, pakaste, 200g8.4g2.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Chili mausteseos, Old El Paso0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 17g16kcal0.5g3.3g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g124kcal8.4g12g4.6g1.6g
Valittu annoskoko78g62kcal4.2g6g2.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g31kcal2.1g3g1.2g0.4g
Arvot/100g100g80kcal5.4g7.7g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148185