Omenahyve

Kuori omenat, paloittele, laita vuuan pohjalle, vesi päälle, kaneli ja puolet sokerista.

Sulata voi, lisää toinen tl kanelia ja loput sokerit sekä kauraryynit, sekoita ja laita omenoiden päälle.

Uuni 175 astetta ja noin 25-30 min, pitää ruskistua.

Tarjoile hiukan jäähdytettynä, jäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.

Loput voi pakastaa annoksina.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1625 grammaa

Digihemppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen, kuorittu 39g17kcal0.1g3.6g0g0.7g
Sokeri8.2g33kcal0g8.2g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g4.8g35kcal0g0g3.8g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g24g87kcal3.5g14.2g1.7g2.3g
Vesi2.2g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.5g1.3kcal0g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g347kcal7.2g52.8g11g6.6g
Valittu annoskoko78g173kcal3.6g26.4g5.5g3.3g
Annoskoko puolitettuna39g87kcal1.8g13.2g2.8g1.7g
Arvot/100g100g222kcal4.6g33.8g7g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150248