Kanakeitto koipireisistä

Keitä kanankoipia noin tunti.

Lisää halutut mausteet ja perunat.

Heitä joukkoon herne-maissi-porkkanat hieman ennen kuin perunat ovat valmiita.

Lisää lopuksi ruokakerma.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Suiv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin koipireisi, perinteisesti marinoitu, Atria (1kpl)21g34kcal2.9g0.1g2.7g0g
Peruna, keskikokoinen 60g20g12kcal0.3g2.5g0g0.2g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g3.9g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g4.9g5.9kcal0.2g0.2g0.5g0g
Vesi29g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g109kcal7g6.6g6.4g0.4g
Valittu annoskoko78g55kcal3.5g3.3g3.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g27kcal1.8g1.7g1.6g0.1g
Arvot/100g100g70kcal4.5g4.2g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150326