Thai-katkarapukeitto

1) Kuullota kasvikset (sipuli, purjo paprika) ja sienet öljyssä
2) Liisää kasvikset n. 1.2l kalalientä
3) Lisää myös currytahna / kastike
4) Keitä 15min
5) Lisää pilkottu kesäkurpitsa sekä bambunversot ja keitä 5 min.
6) Lisää lopuksi kookosmaito sekä ravut ja kiehauta

Mausteeksi voi lisätä suolaa ja valkopippurua maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Zem
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 11g7.6kcal1.6g0g0.1g0g
Paprika punainen 4.6g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 6.2g1.4kcal0.1g0.1g0g0.1g
Herkkusieni 3.1g0.5kcal0.1g0g0g0g
Kesäkurpitsa6.2g1kcal0g0.2g0g0g
Bambunverso 4.3g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Wokn Roll Punainen Thai currykastike 1pss = 100g3.1g5.2kcal0.1g0.3g0.4g0g
Chili paprika punainen0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio vährasv (Maggi), annos 50g0.5g1.2kcal0g0.2g0g0g
Sipuli 1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Kookoskerma, kara6.2g15kcal0.3g0.1g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g73kcal4.6g2.4g4.4g0.6g
Valittu annoskoko79g36kcal2.3g1.2g2.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g18kcal1.2g0.6g1.1g0.2g
Arvot/100g100g46kcal2.9g1.5g2.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150768