Suklaafondant

Sulata rasva ja suklaa.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot siivilän läpi ja lisää varovasti sekoittain rasva-suklaaseos.

Nostele muffinssivuokiin ja paista 190 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Daffodil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tummasuklaa (Panda), annos 100g14g73kcal0.7g7.1g4.4g0g
Kananmuna kuoreton 27g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Sokeri 15g60kcal0g14.7g0g0g
Euroshopper margariini 60 %10g56kcal0.1g0.1g6.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.6g19kcal0.6g3.9g0.1g0.2g
Kaakaojauhe, X-tra0.7g2.5kcal0g0.6g0g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g1.1g6kcal0.1g0.6g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 2.3g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Sokeri 1.2g4.9kcal0g1.2g0g0g
Euroshopper margariini 60 %0.9g4.6kcal0g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.6kcal0g0.3g0g0g
Kaakaojauhe, X-tra0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g539kcal10.4g57.2g29g0.4g
Valittu annoskoko78g270kcal5.2g28.6g14.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g135kcal2.6g14.3g7.3g0.1g
Arvot/100g100g345kcal6.6g36.6g18.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151840