Kermainen jauhelikastike

Pilko sipuli ja kuullota sitä oivariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää suola ja pippuri.

Lisää kerma ja koskenlaskija.

Anna juuston sulaa ja valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jeanette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 36g79kcal6.2g0g6.1g0g
Kuohukerma (Ingman)26g88kcal0.6g0.8g9.1g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto13g36kcal2.5g0g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)1g5.7kcal0g0g0.6g0g
Jauheliha, sika-nauta 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kuohukerma (Ingman)0g0.1kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g420kcal18.6g1.8g37.2g0g
Valittu annoskoko78g210kcal9.3g0.9g18.6g0g
Annoskoko puolitettuna39g105kcal4.7g0.5g9.3g0g
Arvot/100g100g269kcal11.9g1.2g23.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152296