Punakaali-omenapaistos

2 rkl rasvaa (voi tai marg.)
1 punakaali
1 sipuli
2 isoa hapanta omenaa
6 neilikkaa
4 muskattua maustepippuria
1 tl suolaa
2 rkl siirappia ( tai viinim.

Hyyt.)
1 dl punaviiniä
2 rkl viinietikkaa

Hienonna punakaali.

Kuumenna pata tai iso pannu ja ruskista kaali, sipuli ja
omenanpalat.

Kääntele ahkerasti 5-6
minuuttia.

Lisää punaviini, siirappi ja
viinietikka.

Vähennä lämpöä ja anna hautua kannen alla vähintään 45 min.
Vieläkin pidempi kypsytys vain parantaa makua!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.7g4.9kcal0g0g0.5g0g
Punakaali 37g10kcal0.6g1.3g0.1g0.7g
Sipuli (käsittelemätön)4.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen25g8.8kcal0.1g2.1g0g0.4g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma4.6g15kcal0g3.4g0g0g
Punaviini 5.5g3.9kcal0g0g0g0g
Viinietikka, 1rkl=15g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g86kcal1.6g14g1.2g2.4g
Valittu annoskoko78g43kcal0.8g7g0.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna39g22kcal0.4g3.5g0.3g0.6g
Arvot/100g100g55kcal1g9g0.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153289