SOSEKEITTO SULATEJUUSTOLLA

Keitä kuutioituja juureksia ja sipuleita kasvisliemi-vedessä (johon olet lisännyt hieman pippuria ja lorauttanut soijaa) n 45 min. Lisää valkoviini, hunaja ja suolaa.

Soseuta.

Kuumenna uudelleen ja lisää sulatejuusto.

Sekoita jotta sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Setsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi53g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g11g6.6kcal0.2g1.4g0g0.1g
Palsternakka 2.2g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Purjosipuli 3.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g3.5g8.8kcal0.5g0.1g0.7g0g
Valkoviini, kuiva, 12%3.1g2.6kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Soijakastike 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g45kcal1.6g4.4g1.6g0.6g
Valittu annoskoko78g22kcal0.8g2.2g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g11kcal0.4g1.1g0.4g0.2g
Arvot/100g100g29kcal1g2.8g1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153499