Punajuuripata

Paista jauheliha.

Lisää liemikuutiot.

Paloittele sipulit, lisää ne pannuun.

Pilko juurekset, kuullota pannulla.

Lisää vettä, että ainekset peittyvät.

Anna hautua tunnin verran, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Tussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 24g9kcal0.2g1.6g0g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.9g1.6kcal0g0.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)5.9g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.6g1.8kcal0.1g0g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha12g20kcal2.2g0g1.2g0g
Persilja 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi29g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g68kcal5.2g4.8g2.6g1.6g
Valittu annoskoko78g34kcal2.6g2.4g1.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g17kcal1.3g1.2g0.7g0.4g
Arvot/100g100g44kcal3.3g3.1g1.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153711