Kalakeitto

Kiehauta pilkotut paprikat ja sipulit, lisää mausteet, seiti ja koskenlaskijajuusto pieninä paloina.

Keitto on valmis, kun juusto on sulanut ja seiti kypsää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus25g17kcal4g0g0.1g0g
Paprika, punainen1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika keltainen 5.3g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g3.1g8.6kcal0.6g0g0.7g0g
Wok-kasvikset, porkkana, herne, vesikastanja, bambunverso, paprika, sieni 3.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g63kcal9.4g1.8g1.6g1g
Valittu annoskoko78g32kcal4.7g0.9g0.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g16kcal2.4g0.5g0.4g0.3g
Arvot/100g100g41kcal6g1.2g1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154612