Jauhelihapata (protskupitoinen)

1. Paista jauhelihat (kevyt 10%).

Lisää sipuli (silputtu) ja valkosipuli (murskana).

2. Keitä samalla makaroni (tumma torino protein pasta).

3. Lisää pasta joukkoon ja tomaattimurska.

4. Lisää mausteita.

Suola, pippuri, tabasco.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Pete76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g45g76kcal8.5g0g4.5g0g
Sipuli (kuorittu)6.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Torino tumma proteiinipasta plus5.6g19kcal1.3g3g0.2g0.3g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g21g4.7kcal0.3g0.7g0.1g0g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g204kcal20.4g8.2g9.6g0.8g
Valittu annoskoko78g102kcal10.2g4.1g4.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g51kcal5.1g2.1g2.4g0.2g
Arvot/100g100g131kcal13.1g5.2g6.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=155426