Monivilja aamupuuro

Kaikki viljat kokonaisina ryyneinä/suurimoina.

Liotaetaan yli yön tai n. 10 tuntia.

kaadetaan liotusvesi pois ja laitetaan uunivuokaan.

Lisätään 2 l vetta ja suola, mielellään merisuola.

Uuni 200 astetta ja 2 tuntia.

Kelpaa meillä myös koirille ja lastenlapsi sanoi NAM NAM kun maistoi ekan kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Arjamaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g3.3g12kcal0.5g2g0.2g0.3g
Riisi tumma 2.8g10kcal0.2g2g0.1g0.1g
Tattarisuurimo / -jauho 2.5g8.1kcal0.3g1.5g0g0.1g
Hirssisuurimo / -jauho 2.7g10kcal0.3g1.8g0.1g0.1g
Vesi67g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g79kcal2.6g14.6g0.8g1.2g
Valittu annoskoko78g40kcal1.3g7.3g0.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g20kcal0.7g3.7g0.2g0.3g
Arvot/100g100g51kcal1.7g9.3g0.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156241