Katalonialainen lihapata

1. Ruskista paisti joka puolelta 1rkl:ssa öljyä uuninkestävässä padassa.

Lisää sipuli ja valkosipuli.

Jatka paistamista 2 minuuttia ja ota pois liedeltä. 2. Lisää vesi+lihaliemikuutio , punaviini, rusinat ja oliivit.

Kypsennä uunissa 175 asteessa kannella peitettynä 2 tuntia.

3. Nosta kypsä paisti padasta ja kääri tiiviisti folioon.

4. Suurusta paistiliemi sekoittamalla ohratärkkelystä veteen.

Kaada suurus pataan samalla kevyesti sekoittaen.

Kuumenna liedellä kiehuvaksi ja hauduta pari minuuttia. 6. Viipaloi paisti ja asettele tarjoiluastiaan.

Lusikoi kastike paistiviipaleiden päälle ja koristele halutessasi timjaminoksilla.

Tarjoa esi. lämpimien lohkoperunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti38g42kcal8.4g0g1.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g8.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.3kcal0g0g0.1g0g
Punaviini 6.4g4.5kcal0g0g0g0g
Rusina 0.8g2.2kcal0g0.5g0g0.1g
Oliivi kivetön musta rainbow8.5g15kcal0.1g0.5g1.4g0g
Ohrakas ohratärkkelys1.3g4.6kcal0g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g165kcal17.2g5.2g7.4g0.4g
Valittu annoskoko78g83kcal8.6g2.6g3.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g41kcal4.3g1.3g1.9g0.1g
Arvot/100g100g106kcal11g3.3g4.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156355