Porkkana-valkosipulikeitto

Kuullota porkkanapaloja ja valkosipulia hetki ruokaöljyssä.

Lisää vesi/kasvisliemi ja rosmariini.

Keitä kunnes porkkanat pehmeitä.

Soseuta ja lisää fraiche.

Mausteeksi voi laittaa mustapippuria.

Lähde: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1337 grammaa

Enja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 29g10kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Valio fraiche 5%12g11kcal0.5g0.9g0.6g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.4g0.9kcal0g0g0.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g62kcal1.6g5.2g3.8g1.4g
Valittu annoskoko78g31kcal0.8g2.6g1.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g16kcal0.4g1.3g1g0.4g
Arvot/100g100g40kcal1g3.3g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=157204