Suklaafudge

Sekoita kaakaojauhe, sokeri, siirappi ja kerma; keitä n. 35 min kokoajan sekoittaen.

Voit tarkistaa toffeen rakenteen tiputtamalla tipan kylmään veteen; jos se jähmettyy se on valmista.

Lisää voi ja vaniljasokeri, vatkaa kuohkeaksi.

Aseta seos jäähtymään uunipellille, vuokaan tms, voidellun leivinpaperin päälle.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaojauhe, sokeroimaton 5.6g21kcal1g0.6g1.2g1.7g
Sokeri 44g177kcal0g43.5g0g0g
Siirappi 3.7g11kcal0g2.8g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 19g62kcal0.4g0.6g6.5g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 5.2g37kcal0g0g4.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.4g5.6kcal0g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g626kcal2.8g97.8g23.8g3.4g
Valittu annoskoko78g313kcal1.4g48.9g11.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna39g157kcal0.7g24.5g6g0.9g
Arvot/100g100g401kcal1.8g62.6g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158297