Wilhelmiinakeksit

200 g margar.

2 1/4 dl sokeria
1 kananmuna
n.2 rkl siirappia
3 tl vaniljasokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa

Vaahdota margar.

ja sokeri.

Lisää muna ja siirappi.

Sitten kuivat aineet hierotaan mukaan.

Taikina leivotaan 6 tangoksi.

Paista 200 asteessa n 10-15 min. Leikkaa tangot kuumina vinoneliöiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 792 grammaa

Kerstins
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)20g142kcal0g0g15.8g0g
Sokeri 19g77kcal0g18.8g0g0g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g5.4g9kcal0.8g0g0.7g0g
Siirappi, tumma0.9g2.8kcal0g0.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g4.7kcal0g1.2g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta32g115kcal4.2g22.4g0.7g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g701kcal10g86.2g34.4g2.2g
Valittu annoskoko78g351kcal5g43.1g17.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna39g175kcal2.5g21.6g8.6g0.6g
Arvot/100g100g449kcal6.4g55.2g22g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158740