Kaalipata

Hauduta kaali kokoon isossa kattilassa, jonka pohjalle laitat vettä.

Paista jauheliha ilman rasvaa ja lisää kattilaan.

Lisää joukkoon keitetty riisi, paloiteltu porkkana ja paprika.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, meiramilla ja suolalla.

Anna hautua kannen alla liedellä n. 1½tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Ikaalinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g53g13kcal0.6g1.8g0.1g1.1g
Paprika, punainen6.3g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana 1.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen11g15kcal2g0g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.6g0kcal0g0g0g0g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)4.2g5.1kcal0.1g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g69kcal5.6g6.6g1.6g2.4g
Valittu annoskoko78g35kcal2.8g3.3g0.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna39g17kcal1.4g1.7g0.4g0.6g
Arvot/100g100g44kcal3.6g4.2g1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158741