Täytetty leipänen(karppi)

Sekoita mantelijauhe, munat, juustoraaste ja leivinjauhe.

Jaa taikina kahdeksaan osaan ja taputtele osista 4 kpl pyöreiksi pohjiksi leivinpaperille.

Laita täytteet sekaisin ja annostele pohjien päälle.

Taputtele loput taikinat täytteiden päälle ja paista 225 n.20min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Vantasia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g9g55kcal1.9g0.6g4.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 15g18kcal1.6g0g1.3g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)24g63kcal6.3g0.4g4.1g0g
Leivinjauhe 1.2g2.1kcal0.1g0.5g0g0g
Tuorejuusto, 2%, hovi, tomaatti-sipuli9g6.4kcal0.9g0.4g0.2g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g6.1g6.7kcal1.1g0.1g0.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4.6g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Poron kylmäsavurouhe Kotisavu 150 g9g20kcal2.3g0.2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g344kcal28.4g4.8g22.6g0.2g
Valittu annoskoko78g172kcal14.2g2.4g11.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna39g86kcal7.1g1.2g5.7g0.1g
Arvot/100g100g220kcal18.2g3.1g14.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160104