Melkein karpparin boileriparsapaistos

Kypsennä boirleri rypsiöljyssä.

Laita parsa paloiteltuna isoon uunivuokaan ja levitä kypsät kanapalat päälle.

Sulata pienmmäksi paloiksi pilkottu Koskenlaskija kerman kanssa pannulla, lisää halutessa ripaus suolaa, pippuria ja valkosipulia.

Kaada seos parsan ja broilerin päälle ja sekoita hieman.

Lisää juustoraaste.

Paista 200astessaa n.30min ja anna vielä hautua jälkilämmössä toinen 30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Tittas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Hunajamarinoitu broilerin fileesuikale, Atria34g48kcal5.4g0.8g2.5g0g
Parsakaali brokkoli 21g7.4kcal1g0.4g0.1g0.5g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g11g29kcal2g0g2.3g0g
Ruokakerma 5% Hyla (Valio), annos 200g8.4g5.5kcal0.1g0.3g0.4g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%4.2g10kcal1.2g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g208kcal19.4g3.2g12.4g1g
Valittu annoskoko78g104kcal9.7g1.6g6.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g52kcal4.9g0.8g3.1g0.3g
Arvot/100g100g133kcal12.4g2g7.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160311