Purjo-perunasosekeitto

Kuullota pilkotut sipuli, valkosipuli, purjo, selleri ja perunat oliiviöljyssä.

Kaada päälle vesi.

Lisää kanafondi´, mustapippuria (ja suolaa).

Kiehauta kypsiksi.

Soseuta ja lisää joukkoon ruokakerma.

Anna kiehua hetken

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 26g20kcal0.5g4g0.1g0.3g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka3.2g0.4kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 6.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl1.1g0.8kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.3kcal0g0g0.5g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%3.2g5.2kcal0.1g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g65kcal1.4g9g2.2g0.8g
Valittu annoskoko78g33kcal0.7g4.5g1.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g16kcal0.4g2.3g0.6g0.2g
Arvot/100g100g42kcal0.9g5.8g1.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161615