Soijamakaroonilaatikko

-laita makaronit kiehumaan
-mittaa soijarouhe ja lisää sekaan vesi, öljy, ketsuppi sekä jauhelihamauste (tai mitä olet makaroonilaatikkoon makua tottunut laittamaan).

Lisää joukkoon myös puolet silputusta sipulista sekä valkosipuli.

-raasta porkkana ja lisää se lopun silputun sipulin joukkoon.

(halutessa turvonneen soijaroyheen voi pyöräyttää teflonpannulla ilman lisäöljyä)
-kaada makaronit siivilään ja siitä paistovuokaan.

Lisää joukkoon sipuli-porkkanaraasteseos sekä soijarouhe.

-tee munamaito 1 dl rasvatonta maitoa, 2 munaa.

Jatka seosta vedellä.

Lisää halutessa munamaitoon mustapippuria.

-Uuniin, n. puoli tuntia 200 asteessa, jotta munamaito hyytyy ja pinta saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Myo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g6.1g20kcal3g1.8g0g0.3g
Tumma makarooni (Torino)30g105kcal4.8g19.2g0.8g1.8g
Kananmuna kuoreton 11g15kcal1.3g0g1.1g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 10g3.3kcal0.3g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1g8.8kcal0g0g1g0g
Ketsuppi, Felix1.8g1.6kcal0g0.4g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.5g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.9g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g318kcal19.4g45.8g5.8g4.8g
Valittu annoskoko78g159kcal9.7g22.9g2.9g2.4g
Annoskoko puolitettuna39g80kcal4.9g11.5g1.5g1.2g
Arvot/100g100g203kcal12.4g29.2g3.7g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=162138