Tonnikalapiiras

# Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan

# Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa'an pohjan päälle.

# Lisää halutessasi hieman juustoraastetta

# Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Ohje: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Inaaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g26g15kcal0.9g1.9g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 11g15kcal1.3g0g1.1g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 8.8g28kcal0.9g5.2g0.2g0.5g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 7g10kcal0.9g0g0.7g0g
Tonnikala vedessä 19g20kcal4.3g0g0.3g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g6.4g17kcal1.9g0.1g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g211kcal20.4g14.8g7.6g1g
Valittu annoskoko78g106kcal10.2g7.4g3.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g53kcal5.1g3.7g1.9g0.3g
Arvot/100g100g135kcal13.1g9.5g4.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=163933