Karjalanpaisti hirvestä

Pilko porkkana ja selleri ja siirrä uunipataan.

Silppua sipuli ja leikkaa hirvenliha suupaloiksi.

Ruskista pannulla öljyssä ja siirä pataan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Lisäksi suolaa, ja kokonaisia pippureita.

Paista kunnes kypsää.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 24g27kcal5.1g0g0.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.7kcal0.1g0.8g0g0.3g
Selleri, annos 50g2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi32g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g66kcal10.6g2.4g1.4g0.8g
Valittu annoskoko78g33kcal5.3g1.2g0.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g17kcal2.7g0.6g0.4g0.2g
Arvot/100g100g42kcal6.8g1.5g0.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=164907