Kanttarellikastike, perus

Haihduta pakkasesta otetuista ja sulatetuista esipaistetuista kanttarelleistä neste.

Lisää joukkoon pari teelusikallista margariinia.

Lisää silputtu sipuli ja kuullota sipulit.

Tässä vaiheessa voit lisätä halutessasi ruokalusikallisen vehnäjauhoja.

Lisää kerma.

Lisää lopuksi suola ja valkopippuri.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hannhirv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g32g24kcal0.7g0.2g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)32g27kcal0.3g1.1g2.2g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Margariini, flora kevyt 40 1.3g4.8kcal0g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g120kcal2.4g4.2g10g0.4g
Valittu annoskoko78g60kcal1.2g2.1g5g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g30kcal0.6g1.1g2.5g0.1g
Arvot/100g100g77kcal1.5g2.7g6.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=166147