Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%40g68kcal8g0g4g0g
Ranskankerma Valio10g28kcal0.3g0.4g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Flora ruokakerma 15 % 250g8.4g13kcal0.1g0.3g1.3g0g
Pekoni Pirkka9g27kcal1.3g0.1g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g278kcal19.6g2.6g21g0.4g
Valittu annoskoko78g139kcal9.8g1.3g10.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g70kcal4.9g0.7g5.3g0.1g
Arvot/100g100g178kcal12.5g1.7g13.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167161