BroitsuCuisinekastike vhh

Käytä öljy osissa.

Kuullota hienonnetut sipulit.

Siirrä pataan/kattilaan.

Ruskista kahdessa osassa broilerin palat/suikaleet.

Siirrä pataan.

Lisää vesi pannulle, kiehauta ja kaada pataan.

Lisää pataan Creme Bonjour Cuisine, oman maun mukaista.

Vähän viispippuria.

Hauduta kuumaksi.

Suolaa en ole itse lisännyt.

Hyvää höyrytetyn parsa-kukkakaalin tai muusin kanssa.

Vitamiinilisäksi tuoreena paprikaa, tomaattia, kurkkua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pimpinella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Broilerin nahaton rintafilee40g41kcal9.1g0g0.6g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni20g26kcal0.6g0.4g2.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g160kcal19.6g2g8.8g0.4g
Valittu annoskoko78g80kcal9.8g1g4.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g40kcal4.9g0.5g2.2g0.1g
Arvot/100g100g102kcal12.5g1.3g5.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167517