Täyte komioleipiin

1 punainen paprika
1 tomaatti
1prk creme bonjour, aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa
40g viola tuorejuustoa, paahdettu chili
300g pizzakuutioita

Hienonna paprika ja tomaatti.

Sekoita ainekset keskenään.

N. 50g menee aina kahden paahtoleivän väliin.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Wempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti20g55kcal0.7g1.1g5.3g0g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g3.9g6.3kcal0.3g0.2g0.5g0g
Paprika punainen 18g5.4kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)6.9g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g29g38kcal3.2g0.4g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g214kcal9g5.8g17g0.8g
Valittu annoskoko78g107kcal4.5g2.9g8.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g54kcal2.3g1.5g4.3g0.2g
Arvot/100g100g137kcal5.8g3.7g10.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=170310