Merimiespata

Viipaloi perunat ja porkkanat.

Silppua sipuli.

Kuullota sipulisilppu padassa sulaneessa margariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lado lihan päälle peruna ja porkkanaviipaleet.

Kaada päälle lihaliemi.

Kypsytä vajaa tunti.

Mausta lopuksi suolalla makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 17g13kcal0.3g2.7g0g0.2g
Porkkana 7.6g2.5kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli 3.2g1kcal0g0.2g0g0.1g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g20g35kcal4.1g0g2g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 0.3g1.6kcal0g0g0.2g0g
Maggi lihaliemikuutio, oliiviöljy, vähärasvainen, 1 kuutio (Neste oy), annos 10g0.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 29g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g107kcal8.8g6.8g4.4g1g
Valittu annoskoko78g54kcal4.4g3.4g2.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g27kcal2.2g1.7g1.1g0.3g
Arvot/100g100g69kcal5.6g4.4g2.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=170593