Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse8.4g63kcal0g0g6.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 22g75kcal2.2g15.4g0.3g0.8g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.2g0g1g0g
Vesi8.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 14g58kcal0g14.3g0g0g
Mustikka metsä- 15g6.7kcal0.1g1g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g434kcal7g61.8g16.6g2.6g
Valittu annoskoko78g217kcal3.5g30.9g8.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna39g108kcal1.8g15.5g4.2g0.7g
Arvot/100g100g278kcal4.5g39.6g10.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172644