Mämmikakku

Mämmi+sokeri vatkataan, kananmunat lisätään yksitellen, mut kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan vuorotellen sulanneen rasvan kanssa.

Paitetaan 185 asteessa ja 45 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Sicilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mämmi23g29kcal0.7g7.8g0.1g0g
Sokeri 13g54kcal0g13.3g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Margariini 80% keskiarvo7.8g56kcal0g0g6.3g0g
Perunajauhot,rainbow16g51kcal0g12.7g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 5.1g17kcal0.5g3.6g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g450kcal5.4g75.4g15.4g0.8g
Valittu annoskoko78g225kcal2.7g37.7g7.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g113kcal1.4g18.9g3.9g0.2g
Arvot/100g100g288kcal3.5g48.3g9.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172901