Pippuripossu

Leikkaa possu suurehkoiksi paloiksi tai pihviksi.

Ruskista pannulla öljyssä sipulit sekä possuille ruskea pinta.

Lisää myös suola ruskistusvaiheessa.

Laita possut ja sipulit uunivuokaan.

Paloittele päälle Mustapekka-juusto sekä kaada ruokakerma.

Laita uuniin 200 c:seen n. pariksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 137 grammaa

Hippomus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 43g54kcal9g0g1.9g0g
Valio Viola Mustapekka 100g10g45kcal1.1g0.7g4.2g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)4.8g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma 5%, Valio19g12kcal0.3g0.8g1g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g248kcal21g3.6g16.8g0.2g
Valittu annoskoko78g124kcal10.5g1.8g8.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna39g62kcal5.3g0.9g4.2g0.1g
Arvot/100g100g159kcal13.4g2.3g10.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173474