Karppaajan kana-vihannessotku

Paista wok-vihannekset ja kanapalat erikseen, yhdistä lopuksi.

Mausta soijalla ja muilla tykkäämilläsi mausteilla.

Lisää lopuksi juustoraaste ja nami nam, uskomattoman hyvä karppiruoka on valmis ! :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvissekoitus, wok, classic, Findus34g10kcal0.7g1.7g0.1g1g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)34g37kcal7.7g0g0.7g0g
Juusto, Valio arkijuusto6.7g22kcal1.8g0g1.6g0g
Oliiviöljy 2g18kcal0g0g2g0g
Soijakastike 2.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g177kcal20.6g3.8g8.8g2g
Valittu annoskoko78g89kcal10.3g1.9g4.4g1g
Annoskoko puolitettuna39g44kcal5.2g1g2.2g0.5g
Arvot/100g100g114kcal13.2g2.4g5.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173890