Tanttamarin mutakakku

Sulata voi ja suklaa kulhossa mikrossa tai vesi hauteessa.

Voitele irtopohjainen vuoka.

Anna voi-suklaa seoksen jäähtyä hetken ja vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon.

Taikina voi hetkeksi juoksettua, mutta kuohkeutuu uudelleen.

Sekoita joukkoon soijajauho tai mantelijauho.

Halutessa voi laittaa makeutusainetta.

Paista 200 asteessa 10-15 min. Tarjoile kermavaahdon kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Tanttamari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 22g162kcal0.3g0.1g18.1g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 31g43kcal3.8g0.1g3g0g
Taloussuklaa, lidl (Fin carre), annos 200g22g107kcal1.6g11.6g6g0g
Hermesetas-jauhe1.1g3.2kcal0g0.6g0g0.4g
Soijajauho, Reformi vähärasvainen1.7g6kcal0.8g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g641kcal13g26g54.2g1.2g
Valittu annoskoko78g321kcal6.5g13g27.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g160kcal3.3g6.5g13.6g0.3g
Arvot/100g100g411kcal8.3g16.6g34.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175038