Täytetty lihamureke

Lihamureke:

Sekoita jauheliha, korppujauhot, mausteet ja kerma sekasin.

Täyte:

Sekoita jollakin koneella paprikat, tomaatit ja mausteet (suola, pippuri, tabasco) ja noin 50g juustosta sekaisin.

Rakennus:

Puolita taikina, ja asettele toinen osa vuokaan pohjalle ja jätä reunoille vähän tilaa, kaada täyte keskelle taikinaa.

Muotoile toisesta taikinan puolikkaasta kansi murekkeelle, tee kannesta vähän isompi ja taita laidat pohjan alle ja tiivistä.

Kypsennä kiertoilmauunissa 200c asteessa noin 35min.

Laita loput juustoraasteesta murekkeen päälle kun mureke on kypsä ja anna sulaa uunissa jälkilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mendolffi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g43g98kcal8.1g0g7.3g0g
Flora ruoka kevyt & paksu1.6g1kcal0g0.1g0.1g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)5.4g20kcal0.7g3.9g0.1g0.2g
Grillattu punainen paprika (Freshona), annos 40g11g3.2kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 10g22kcal0.5g1.7g1.4g0.6g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste8g29kcal2.3g0.1g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g345kcal23.4g12.8g22.4g2g
Valittu annoskoko78g172kcal11.7g6.4g11.2g1g
Annoskoko puolitettuna39g86kcal5.9g3.2g5.6g0.5g
Arvot/100g100g221kcal15g8.2g14.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175308