Tomaatti-mozzarellapiirakka

Painele sulanut piirakka taikina vuokaan ja paista ~200 asteisessa uunissa n. 10 min. Ota vuoka uunista ja laita tomaatti-basilika tuorejuusto nokareita kuuman taikinan pohjalle ja levitä ne. Asettele tomaatti siivut taikinalle, ja aseta siivutettu mozzarella justo tomaattien päälle.

Ripottele puolitetut oliivit (n. 10 kpl) sekaan, sekä vihreää pesto nokareita.

Ripottele juustoraastetta ja asettele puolitetut (n. 6 kpl) luumu/kirsikka tomaatit päälle.

Paista n. 30-40 min. Nosta piirakka uunista ja revi tuoreesta basilikasta lehden palasia piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai33g120kcal1.6g10.4g8.1g0.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g12g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Mozzarella light12g20kcal2.4g0.1g1.1g0g
Oliivi kivetön musta rainbow4.1g7.3kcal0g0.2g0.7g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g6.7g1.3kcal0g0.3g0g0.4g
Pestokastike, Barilla all Genovese, n. 1 tl2.4g13kcal0.1g0.1g1.4g0.1g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g4.1g12kcal1.3g0g0.7g0g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g4.1g6.5kcal0.3g0.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g364kcal11.6g23.6g25g2.6g
Valittu annoskoko78g182kcal5.8g11.8g12.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna39g91kcal2.9g5.9g6.3g0.7g
Arvot/100g100g232kcal7.4g15.1g16g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175787