Parsakeitto

Kuori parsat, keitä ne kaikkien ainesten kanssa pehmeiksi.

Soseuta tehosekoittemella tasaiseksi.

Paseeraa siivilän läpi kahdesti ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 1.8g5.4kcal0g1.3g0g0g
Ruokakerma (Flora), annos 250g15g9kcal0.2g0.7g0.6g0g
Kasvisliemikuutio 1.3g4kcal0.1g0.2g0.3g0g
Parsa 60g9kcal0.8g0.7g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g55kcal2.2g5.8g2g1.8g
Valittu annoskoko78g28kcal1.1g2.9g1g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g14kcal0.6g1.5g0.5g0.5g
Arvot/100g100g36kcal1.4g3.7g1.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175894