Moskovanpata

Kuullota sipulikuutiot.

Lisää hunaja ja suolakurkkukuutiot.

Ruskista naudanlihakuutiot.

LIsää lihaliemi.

Murustele sekaan juusto ja laita mukan smetana.

Mausta 2 tl mustapipp.

Rouhetta ja rioaus cayannepipp.

Suolaa ei tarvita.

Hauduta kannellisessa padassa uunissa ensin 200 ja myöh. 150 asteessa kunne liha on mureaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, tuore7.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.4g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.7g5.2kcal0g0g0.6g0g
Hunaja 2.2g7.1kcal0g1.7g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g7.2g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g2g0.1kcal0g0g0g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 7.2g16kcal1g0.1g1.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Naudanliha keskiarvo 25g38kcal4.9g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g143kcal12.4g4.8g8g0.2g
Valittu annoskoko78g71kcal6.2g2.4g4g0.1g
Annoskoko puolitettuna39g36kcal3.1g1.2g2g0.1g
Arvot/100g100g91kcal7.9g3.1g5.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176258