Tonnikalapiirakka

Nypi vehnäjauhot ja margariini sekaisin, lisää 3 rkl vettä ja 1/2 tl suolaa, lisää myös osa juustosta taikinaan.

Painele voideltuun vuokaa, paista 225 asteessa 5-10 minuuttia.

Täytä esipaistettu pohja tonnikalalla ja he-ma-pe-seoksella.

Sekoita munamaito, mausta suolalla ja sitruunapippurilla ja kaada täytteiden päälle.

Kourruta juustolla ja paista vielä 20 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 9g32kcal0.9g6.4g0.1g0.3g
Margariini 60%, keskiarvo 7.1g38kcal0g0g4.2g0g
Juusto, keskiarvo 14g50kcal3.5g0g3.9g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 14g4.8kcal0.4g0.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Tonnikala öljyssä 11g20kcal2.9g0g1g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 11g12kcal0.4g2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g344kcal19.2g18.2g21g1.2g
Valittu annoskoko78g172kcal9.6g9.1g10.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g86kcal4.8g4.6g5.3g0.3g
Arvot/100g100g220kcal12.3g11.7g13.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176453