Ahven-kasvisgratiini

1. Valmista kastike:
Sulata oivariini, lisää täysjyvävehnäjauhot, anna kypsentyä hetki, lisää maito vähitellen, sekoittamalla samalla hyvin vispilällä tasaiseksi.

Lopuksi lisää katikkeeseen juustoraaste.

2. Valmista gratiini:
Levitä ahvenfileet uuninkestävän vuoan pohjalle, ripttele päälle suola.

Lisää porkkana ja parsakaali sopivina suupaloina päälle, ja lopuksi levitä päälle kastike.

Paista 175 asteisessa uunissa kunnes gratiini on valmis.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 329 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka29g24kcal5.1g0g0.4g0g
Kevytmaito (Valio)24g11kcal0.8g1.1g0.4g0g
Vehnäjauho täysjyvä Liperin mylly3.6g13kcal0.5g2.5g0.1g0.4g
Oivariini, juokseva, rasvaseos3.6g26kcal0g0g2.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.7g2.2kcal0g0.5g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 7.1g2.5kcal0.3g0.1g0g0.2g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)3.6g9kcal0.9g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g175kcal15.2g8.6g8.6g1.6g
Valittu annoskoko78g88kcal7.6g4.3g4.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g44kcal3.8g2.2g2.2g0.4g
Arvot/100g100g112kcal9.7g5.5g5.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176956