Vappumunkit

Tehdään kuten pullataikina.

Rypsiöljy on paistamiseen, tietenkin paistoastiaan laitetaan enemmän rasvaa, mutta suurinpiirtein tuo 300 g menee paistamiseen.

Öljyn pitää olla kuumaa, muuten se imeytyy munkkeihin ja sitten rasvaa reilusti.

Reseptistä tulee n. 70 annosta ja yksi annos painaa n. 55 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 6.1g54kcal0g0g6.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 37g127kcal3.8g26g0.4g1.3g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 4.1g29kcal0g0g3.3g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, annos 2g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Sokeri 3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.5g6.4kcal0.6g0g0.5g0g
Hiiva 2g1.5kcal0.3g0g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 10g4.6kcal0.3g0.5g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g475kcal10g60.2g21g3g
Valittu annoskoko78g238kcal5g30.1g10.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna39g119kcal2.5g15.1g5.3g0.8g
Arvot/100g100g304kcal6.4g38.5g13.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177070