Mansikkavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

Survo mansikat sauvasekoittimella tai käytä kokonaisia mansikoita ja sekoita joukkoon rahka.

Laita sekaan joko sokeria tai keinotekoista makeutusainetta.

Sekoita rahka-mansikkaseos ja valkuaisvaahto keskenään.

Valkuaisia voi käyttää vain yhdenkin, oli enemmän ainakin minun makuuni tällainen versio

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Pinto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio37g24kcal3.7g1.5g0.1g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 12g5kcal1.2g0g0g0g
Mansikka 30g14kcal0.1g2.5g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g85kcal10g8g0.4g1.2g
Valittu annoskoko78g43kcal5g4g0.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g21kcal2.5g2g0.1g0.3g
Arvot/100g100g55kcal6.4g5.1g0.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177191